Дегустос Груп ЕООД

Ягода култивирана замразена

15,75 лв. за 2,5 килограма

Ягода култивирана замразена

Цена за 1 килограм – 6,30 лв.

Артикулен номер: 578 Категория:

Ягода култивирана замразена