Дегустос Груп ЕООД

ЗА НАС

РАЗНОС НА СТОКАТА

директно при клиента

ВИСОКО КАЧЕСТВО

100% гарантирано

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

най-добрите на пазара

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

Историята

Започнахме в началото на 2001 година и нашата фирма ДЕГУСТОС беше създадена, за да разшири дейността ни по отношение на доставка „на място“ на пресни плодове, пресни зеленчуци, пресни подправки. За целта на „Зеленчукова борса Слатина“ ние отворихме склад за плодове и зеленчуци. В разноса на плодове и зеленчуци ние бяхме едни от първите. Трудихме се усърдно и фирмата набра скорост, увеличи предлаганата продуктова гама, разширихме автомобилния си парк и в резултат се повиши значително броя и мащаба на клиентите ни, както и предизвикателствата за нашия бизнес.

Качествено обслужване

Разширихме предлаганите продукти, като добавихме екзотични плодове и зеленчуци, пресни гъби – манатарка, пачи крак, челядинка, сухи диворастящи гъби – манатарка, пачи крак, челядинка, смръчкула, микс от горски гъби. Това увеличи и кръга от нашите клиенти. Започнахме да доставяме плодове и зеленчуци на магазини, ресторанти и заведения за бързо хранене.

Продуктова гама

Фирма „Дегустос“ е един от лидерите  в търговията с пресни плодове и зеленчуци, замразени плодове и зеленчуци, ядки, диворастящи гъби и подправки. Ние покриваме голяма част от предлаганата на пазара продуктова гама. През последната година сме горди, че можем да предложим и не малко разнообразие от така популярните био продукти с проверен произходи и качество. За да успяваме да продаваме, ние на първо място се стремим да работим ефективно и да скъсим дистанцията между производителите и крайните клиенти. Наши доставчици са фирми производители на пресни плодове, пресни зеленчуци, замразени култивирани и горски плодове, замразени зеленчуци и гъби, сушени гъби, ядки и фракции от ядки. По този начин успешно успяваме да предложим ниски цени на високооачествена продукция.